cpt. Cook
 

Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)

Agnello e funghi al forno
(Pečené jehněčí na houbách)

Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)

Anglické skopové žebírko

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Arabský jehněčí špíz se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg jehněčího masa (vykostěný hřbet), 2 stroužky česneku, 1/2 dl olivového oleje, 1/2 lžička cayenského pepře, 1/2 lžička kořenící pasty sambyl oelek, 1/2 lžička soli,  špetka mleté skořice,  špetka kmínu,  špetka koriandru, 2  červené papriky, 12  šalotek, 4  cibule, 8  třešňových rajčat
zkopírováno z http://www.tacos.cz Česnek rozetřeme s olejem a kořením, přidáme na kostky nakrájené maso, důkladně promícháme, přikryjeme a marinujeme nejméně 3 h. Papriky nakrájíme na kousky, cibule rozčtvrtíme a šalotky oloupeme. Maso vyjmeme z marinády, osušíme a střídavě se šalotkou, paprikou, cibulí a rajčaty napichujeme na špíz. Po všech stranách grilujeme asi 15 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2776x    verze pro tisk

Arménský šašlik

Arménský šašlík

Arnaki me jaourti
(Jehněčí s jogurtem)

Badyánové maso

Bramborový kebab

Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)

Čanahi

Česnekové jehněčí

Čevapčiči

Čevapčiči

Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso

Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)

Dušené jehněčí s mátou

Dušené skopové maso po indicku

Etli pilav
(Jehněčí pilaf)