cpt. Cook
 

Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)

Agnello e funghi al forno
(Pečené jehněčí na houbách)

Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)

Anglické skopové žebírko

Arabský jehněčí špíz se zeleninou

Arménský šašlik

Arménský šašlík

Arnaki me jaourti
(Jehněčí s jogurtem)

Badyánové maso

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramborový kebab

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vařených brambor, 30 dkg jehněčího masa nebo mladého skopového, 20 dkg klobásy, 15 dkg slaniny, 10 dkg žampiónů, 3  cibule, 1/2 lžičky mletého zázvoru, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na velkou pánev dáme zesklovatět nakrájenou slaninu, přidáme na kostičky nakrájené maso, osmahneme, podlijeme a opékáme téměř doměkka. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, přilijeme trochu oleje a osmažíme. Nakonec při dáme drobně nakrájené a podušené žampióny, okořeníme zázvorem, vmícháme vařené brambory a vše prudce opečeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2441x    verze pro tisk

Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)

Čanahi

Česnekové jehněčí

Čevapčiči

Čevapčiči

Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso

Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)

Dušené jehněčí s mátou

Dušené skopové maso po indicku

Etli pilav
(Jehněčí pilaf)