cpt. Cook
 

Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)

Agnello e funghi al forno
(Pečené jehněčí na houbách)

Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)

Anglické skopové žebírko

Arabský jehněčí špíz se zeleninou

Arménský šašlik

Arménský šašlík

Arnaki me jaourti
(Jehněčí s jogurtem)

Badyánové maso

Bramborový kebab

Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)

Čanahi

Česnekové jehněčí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čevapčiči

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg skopového masa bez kosti, 30 dkg vepřové krkovičky, sůl, mletý pepř,  trochu hladké mouky, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Skopové maso a prorostlé vepřové nakrájíme přes vlákno, umeleme dvakrát na strojku, osolíme, opepříme, přidáme 2-3 lžíce vody. Směs dobře promícháme. Na prkénku poprášeném hladkou moukou utvoříme váleček, nakrájíme z něho dílky o něco větší než na švestkové knedlíky a zaoblíme je. Pánev potřeme slabě olejem a šišky masa po všech stranách na mírném ohni opékáme. Pánev musí byt dobře rozpálena, aby nahradila rošt. Čevapčiči se nesmí v oleji smažit, jen opékat.

www.tacos.cz Příloha: sekaná cibule a chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2716x    verze pro tisk

Čevapčiči

Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso

Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)

Dušené jehněčí s mátou

Dušené skopové maso po indicku

Etli pilav
(Jehněčí pilaf)