cpt. Cook
 

Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)

Itálie - Basilicata   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Agnello e funghi al forno

Pečené jehněčí na houbách

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg jehněčího masa, 60 dkg hlívy máčkové (Pleurotus eryngii, v originále cardoncelli), sůl, feferonka, olivový olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby dobře očistěte, omyjte je a pak nechte okapat. Jehněčí nařežte na kousky, vložte zapékací misky, přidejte trochu chilli papričky, sůl a zakapejte olivovým olejem. Vložte pokrm do trouby zahřáté na 160°C a pečte asi hodinu, občas maso a houby polévejte omáčkou, která se tvoří na dně.
vloženo 15.05.2010    zobrazeno 2618x    verze pro tisk

Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)

Anglické skopové žebírko

Arabský jehněčí špíz se zeleninou

Arménský šašlik

Arménský šašlík

Arnaki me jaourti
(Jehněčí s jogurtem)

Badyánové maso

Bramborový kebab

Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)

Čanahi

Česnekové jehněčí

Čevapčiči

Čevapčiči

Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso

Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)

Dušené jehněčí s mátou

Dušené skopové maso po indicku

Etli pilav
(Jehněčí pilaf)