cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

Basturma

Bechyňský lázeňský měšec

Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)

Biftek Loira

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Biftek po námořnicku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  bifteky, 3 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce oleje, 1.15 dl vody, 1/2 lžička octa, 1/2 lžíce kopru, 6 malých nových brambor, 2  cukety nakrájené na malé kousky, 4 lžíce bílého jogurtu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bifteky obalíme ve směsi 2/3 mouky, soli a pepře. V hluboké pánvi rozpálíme olej a na něm bifteky krátce osmažíme. Přilijeme vodu, ocet a kopr, přivedeme k varu, pánev přikryjeme pokličkou a dusíme 30 minut. Přidáme brambory a dusíme dalších 15 minut. Do pánve dáme cukety a krátce povaříme. Maso a zeleninu vyndáme a držíme v teple. Do pánve přidáme přes cedník směs vody a zbytku mouky, dobře zamícháme, přivedeme k varu a 1 minutu povaříme. Vmícháme jogurt a prohřejeme. Maso a zeleninu polijeme omáčkou a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4412x    verze pro tisk

Biftek po řecku

Bifteky

Bifteky pravé

Bifteky s banány

Bifteky s bylinkovým máslem

Bifteky s drůbežími játry

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

Brněnské roštěnky