cpt. Cook
 

Bábovka se zeleninou a bylinkami

Bramborák s droždím

Bramborová baba s uzeným masem

Bramborová musaka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramborová paštika se špenátem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg brambor, 1/2 lžička kmínu, sůl, 215 dkg mraženého špenátu, 6 dkg směsi bylinek, tuk, 4  vejce, 415 dkg kysané smetany, cayenský pepř, mletý pepř, 12.15 dkg strouhané goudy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory uvaříme ve slupce s kmínem a solí, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vymastíme obdélníkovou paštikovou formu. Vejce rozšleháme se smetanou, oběma pepři a solí. Smícháme uvařený špenát, usekané bylinky a 2/3 goudy. Formu střídavě plníme vrstvou brambor, špenátu a poléváme ochucenými vejci. Formu vložíme do vodní lázně a pečeme 90 minut na spodní příčce trouby předehřáté na 180°C. Před dopečením posypeme zbylou goudou a dáme vychladnout.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2454x    verze pro tisk

Bramborová zapejkačka se žampióny

Bramborové čtverečky s jablky

Bramborové klínky s parmazánem

Bramborové preclíky

Bramborové pusinky

Bramborové topinky

Bramborové topinky

Bramborový gratin s jablky a camembertem
(Gratin de camembert aux deux pommes)

Bramborový gratin s lososem, špenátem a koprem

Bramborový gratin se sýrem a hruškou
(Gratin con tallegio e pere)

Bramborový kebab

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Bramborový pekáč
(Le farçon)

Bramborový prejt