cpt. Cook
 

Bábovka se zeleninou a bylinkami

Bramborák s droždím

Bramborová baba s uzeným masem

Bramborová musaka

Bramborová paštika se špenátem

Bramborová zapejkačka se žampióny

Bramborové čtverečky s jablky

Bramborové klínky s parmazánem

Bramborové klínky s parmazánem

Bramborové preclíky

Bramborové pusinky

Bramborové topinky

Bramborové topinky

Bramborový gratin s jablky a camembertem
(Gratin de camembert aux deux pommes)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramborový gratin s lososem, špenátem a koprem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg lososa bez kůže, 150 dkg brambor, 150 dkg špenátu, 4 snítky kopru, 2 dl smetany, 4 dkg másla, 1/2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Opláchněte a odstřeďte špenát. Brambory oloupejte, umyjte a nakrájejte na tenké plátky. Opláchněte, osušte filet z lososa a nakrájejte na kousky. Máslem vymažte zapékací mísu. Předehřejte troubu na 180 °C. Zbývající máslo rozpusťte na pánvi. Přidejte špenát a nechte jej ohřát, až pustí vodu. Osolte a opepřete. Zasypte špenát moukou, zalijte smetanou a promíchejte. Několik minut povařte, aby omáčka zhoustla. Špenát rozložte na dno mísy. Přidejte kousky lososa a trochu nakrájeného kopru, sůl a pepř. Zakryjte vrstvou brambor. Pečte 40 minut. Posypte povrch zbytkem nakrájeného kopru a rychle podávejte.
vloženo 22.10.2017    zobrazeno 1310x    verze pro tisk

Bramborový gratin se sýrem a hruškou
(Gratin con tallegio e pere)

Bramborový kebab

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Bramborový pekáč
(Le farçon)