cpt. Cook
 

Bockwurst

Boudin blanc

Bratwurst

Čerstvá česneková klobása

Čerstvá chorizo klobása

Polsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čerstvá polská kielbasa

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  1315 dkg libového vepřového plecka, 68 dkg hovězího ramínka, 23 dkg telecího masa, 6 lžiček hrubé soli, 4 lžičky mletého pepře, 1.15 lžičky majoránky, 1.15 lžičky saturejky, 1/2 lžičky mletého nového koření, 3 stroužky česneku jemně utřeného, 2 lžíce mleté papriky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravte si předem střívka podle popisu u kobásky Luganega. Maso nakrájené na malé kostky a vychlazené v ledničče pomelte najemno. V míse promíchejte se všemi dalšími ingrediencemi. Naplňte střeva o průměru asi 5 cm, tradičně se dělají dlouhé kusy, 50 - 60 cm. Klobásy nechte 4 hodiny oschnout na chladném místě nebo je nepřikryté dejte na 24 hodin do ledničky. Pečou se asi 45 minut v troubě při teplotě 220 °C.
vloženo 20.05.2013    zobrazeno 2615x    verze pro tisk

Čerstvá sicilská klobáska

Chalupářský dlabanec

Jambalaya

Klobásy v rajské omáčce

Luganega

Neapolská klobása

Párky grilované se sýrem

Párky zapečené v listovém těstě

Potatiskorv
(Švédská klobáska s bramborem)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Slovenské klobásy s paprikou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Šunka v medu

Šunka zapečená s banány a sýrem