cpt. Cook
 

Bockwurst

Boudin blanc

Bratwurst

Čerstvá česneková klobása

Čerstvá chorizo klobása

Čerstvá polská kielbasa

Itálie - Sicílie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čerstvá sicilská klobáska

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  180 dkg vepřového plecka, 415 dkg syrového sádla, 15 lžiček hrubé soli, 3 lžičky mletého pepře, 2 stroužky česneku, 2.15 lžičky mletého fenyklu, 1/2 lžička mletého anýzu, chilli mleté na ochucení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vše potřebné si připravíme podle popisu uvedeného v receptu na klobásku Luganega. Mleté maso smícháme důkladně s kořením a plníme do střev, klobásky zakrucujeme v délce 8 - 10 cm. Uchovejte v ledničce, spotřebujte do tří dnů, jinak se musí jednotlivě zabalit a zmrazit.
vloženo 20.05.2013    zobrazeno 2723x    verze pro tisk

Chalupářský dlabanec

Jambalaya

Klobásy v rajské omáčce

Luganega

Neapolská klobása

Párky grilované se sýrem

Párky zapečené v listovém těstě

Potatiskorv
(Švédská klobáska s bramborem)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Slovenské klobásy s paprikou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Šunka v medu

Šunka zapečená s banány a sýrem