cpt. Cook
 

Bockwurst

Boudin blanc

Bratwurst

Čerstvá česneková klobása

Čerstvá chorizo klobása

Čerstvá polská kielbasa

Čerstvá sicilská klobáska

Chalupářský dlabanec

Jambalaya

Klobásy v rajské omáčce

Luganega

Neapolská klobása

Párky grilované se sýrem

Párky zapečené v listovém těstě

Potatiskorv
(Švédská klobáska s bramborem)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú

Salsiccia con ragù di funghi e cipolle

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  80 dkg klobásky salsiccia typu luganega, 40 dkg čerstvých hub (polnička topolová), 215 dkg cibule, 1/2 sklenka bílého vína, 2 listy bobkového listu, 2 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte cibule, nakrájejte na plátky a ve velkém kastrolu s olejem a špetkou soli nechte zezlátnout za občasného míchání. Přidejte do spirály smotanou klobásku a osmažte z obou stran, zalejte vínem, přidejte bobkový list a nechte 10 minut na mírném ohni. Houby dobře vlhkým hadříkem očistěte, odstraňte všechny zbytky zeminy. Přiveďte k varu lehce osolenou vodu, ponořte do ní houby a vařte asi 10 minut. Vodu z nich potom slejte a přeneste je do kastrolu s klobásou. Nechte vařit po dobu dalších 10 minut za stálého míchání. Podávejte v miskách.
vloženo 11.11.2017    zobrazeno 1633x    verze pro tisk

Slovenské klobásy s paprikou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Šunka v medu

Šunka zapečená s banány a sýrem