cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Bezmasý předkrm

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Fazolky s olivovým olejem
(Zeytinyagli yesil fasulye)

Francouzský salát

Galantina z vepřového bůčku

Hermelín s pepřem

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

Humrový nebo krabí koktail

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřestový salát s majonézou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg chřestu, 10 dkg majonézy, 3 lžíce šlehačky, citrón, 1/2 hlávka hlávkového salátu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Majonézu smícháme se šlehačkou, ochutíme citrónovou šťávou, případně trochu přisladíme moučkovým cukrem, a přidáme do ní na malé kousky nakrájený vychladlý vařený chřest, Omytý, na listy rozebraný salát osušíme. Velké listy položíme na plochou salátovou mísu tak, aby ji celou zakryly. Na ně upravíme chřestový salát a uprostřed uděláme plochou růžici ze salátového srdíčka. Můžeme přizdobit plátky oloupaných rajčat.

www.tacos.cz Podáváme jako studený předkrm s malými krajíčky bílé veky nebo jako přílohu k pečenému bílému masu.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3305x    verze pro tisk

Jarní beef salát

Játrová paštika