cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Bezmasý předkrm

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Fazolky s olivovým olejem
(Zeytinyagli yesil fasulye)

Francouzský salát

Galantina z vepřového bůčku

Hermelín s pepřem

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

Humrový nebo krabí koktail

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

Chřestový salát s majonézou

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jarní beef salát

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  15 dkg hovězího masa, 2 cl přírodního bílého vína, 3 dkg salátové okurky, 3 dkg rajčat, 2 dkg ředkviček, 10 g cibule, 2 dkg paprik, 2 dkg oleje, 2 cl citrónové šťávy, hořčice, sůl, mletý bílý pepř, hlávkový salát
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mladé hovězí maso uvařené doměkka se nakrájí na menší kostičky a vloží se na chvíli do bílého přírodního vína. Oloupané salátové okurky, rajčata a ředkvičky se nakrájejí na drobnější kousky a promíchají se s jemně krájenou cibulí a paprikovými lusky, trochou oleje, citrónové šťávy a hořčice, vše se osolí a ochutí bílým mletým pepřem. Nakonec se směs promíchá s připraveným a nakrájeným hovězím masem a trochou bílého vína.

www.tacos.cz Salát se klade na opláchnuté listy hlávkového salátu. Zdobí se ředkvičkami a srdíčkem z hlávkového salátu.

www.tacos.cz Používají-li se k přípravě salátu skleníkové okurky, možno je zpracovat i se slupkou, musí však být dobře opláchnuté.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3554x    verze pro tisk

Játrová paštika