cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Bezmasý předkrm

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Fazolky s olivovým olejem
(Zeytinyagli yesil fasulye)

Francouzský salát

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Galantina z vepřového bůčku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg vepřového bůčku, 15  vajec, 10 dkg šunkového salámu, 15 dkg strouhanky, 15 dkg hladké mouky nebo sušeného mléka, zelená petrželka, muškátový oříšek, česnek, vegeta, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřový bůček a salám nakrájíme na kostičky, smícháme s vejci a moukou, podle potřeby přidáme strouhanku a dochutíme petrželkou, utřeným česnekem a kořením. Plníme do tlačenkového střeva a 2 hodiny zvolna vaříme. Uvařenou galantinu necháme vychladit.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4078x    verze pro tisk

Hermelín s pepřem

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

Humrový nebo krabí koktail

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

Chřestový salát s majonézou

Jarní beef salát

Játrová paštika