cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Bezmasý předkrm

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Fazolky s olivovým olejem
(Zeytinyagli yesil fasulye)

Francouzský salát

Galantina z vepřového bůčku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hermelín s pepřem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  hermelíny, 1/2 lžíce celého pepře, 3 lžíce másla nebo margarinu, 2 stroužky česneku, zelená petrželka, 3 lžíce vlašských ořechů nebo mandlí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hermelíny naplocho rozkrojíme a vydlabeme. Vydlabanou hmotu utřeme s máslem, drceným nebo mletým černým pepřem, lisovaným nebo sušeným česnekem, sekanými ořechy a pokrájenou petrželkou. Znovu tím naplníme půlky hermelínu, přiklopíme, dáme vychladit. Potom rozkrájíme plněný hermelín na drobné dílky a podáváme jako předkrm nebo pochoutku k vínu a pod.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3717x    verze pro tisk

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

Humrový nebo krabí koktail

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

Chřestový salát s majonézou

Jarní beef salát

Játrová paštika