cpt. Cook
 

Anýzová vejce s hořčičnou omáčkou

Anýzová vejce s pikantní omáčkou

Avokádo se sezamem

Avokádové pyré s tuňákem

Bezmasý předkrm

Domácí huspenina

Domácí jogurt s meduňkou

Fazolky s olivovým olejem
(Zeytinyagli yesil fasulye)

Francouzský salát

Galantina z vepřového bůčku

Hermelín s pepřem

Humrový koktajl

Humrový koktejl Arizona

Humrový koktejl s koňakem

Humrový nebo krabí koktail

Humus

Husí játra v košíčkách z křehkého těsta

Chřestový salát s majonézou

Jarní beef salát

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Játrová paštika

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg kuřecích jater, 8 lžic másla, 4  naťové cibulky nakrájené nadrobno, 15 lžic vermutu, 1/2 lžička tymiánu,  špetka muškátového oříšku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme 1 lžíci másla, přidáme zelenou cibulku a za stálého míchání vaříme na středním plameni 1 minutu. Přidáme játra, tymián, muškátový oříšek, sůl a pepř, plamen zvýšíme na maximum a vaříme 4 minuty. Přilijeme vermut a vaříme 30 sekund. Směs přendáme do mixéru a rozmixujeme na jemnou kaši. Pomalu přidáme máslo a ještě chvíli mixujeme. Paštiku přendáme do misky a necháme v ledničce alespoň 6 hodin vychladit.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5989x    verze pro tisk