cpt. Cook
 

Dušená rýže

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené ovesné vločky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 šálek ovesných vloček, 1.15 šálku vody, sůl, 1/2 lžička másla, 1/2 menší cibule, zelená petrželka, máslo (podle potřeby)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vločky přebereme, odstraníme plevy. Namočíme je na 6 hodin a pak je v téže osolené vodě uvaříme. Přidáme na másle zpěněnou cibuli a petrželku a necháme vydusit na husto. Lžící vykrajujeme noky do nízké zapékací mísy, pokropíme máslem a zapečeme. Podáváme k bílému masu a k dušené zelenině.

www.tacos.cz Obměna: Před zapečením posypeme vločky strouhaným sýrem.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2376x    verze pro tisk

Kořeněná rajčatová rýže

Kroupy vařené

Krupky dušené

Ochucená rýže

Ovesné vločky zapečené s rajčaty

Polenta

Rýže dušená I.

Rýže dušená II.

Rýže dušená III.

Rýže dušená v troubě nebo v remosce

Rýže po turecku (pilaf)

Rýže s celerem a sýrem

Rýže se sýrem a žampióny

Rýže se zeleninou a sýrem

Rýže vařená

Rýže vařená v kokosovém mléce s kurkumou

Rýže zapečená s cibulí a sýrem

Rýžové krokety I