cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

Candát na hříbkách

Dušená štika

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

Fogoš (candát) a la Morny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fogoš (candát) na způsob Chambord

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  candát, sůl, 1/2  housky, mléko na namočení housky, 8 dkg másla, 2  vejce, 10 dkg čerstvých hub, máslo na dušení hub, vymazání pekáče a osmahnutí strouhanky, strouhanka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykuchanou a očištěnou rybu vaříme v osolené vodě 8-10 minut. Pak ji po délce rozpůlíme, maso s obou stran páteře sejmeme, pokud možno vcelku, a zbavíme všech kostí. Odkrojky rybího masa prolisujeme s polovinou housky, namočené v mléce, k tomu přidáme máslo, vejce, osolíme a přimícháme na drobno rozsekané houby, podušené na másle. Obě půlky vykostěné ryby vložíme vnitřní stranou do máslem vymazaného pekáče, vnější stranu potřeme připravenou směsí, posypeme strouhanou houskou, napolo usmaženou na másle, a několika kousky másla. Pečeme v troubě 10-12 minut. Upečenou rybu nakrájíme na porce a podáváme s holandskou omáčkou.
vloženo 27.06.2007    zobrazeno 2337x    verze pro tisk

Línci na bylinkách

Okoun na paprice

Okoun po znojemsku

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Ryba dušená s bylinkami

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Štika s bambusovými výhonky

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

Zapečené rybí ragú