cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

Candát na hříbkách

Dušená štika

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

Fogoš (candát) a la Morny

Fogoš (candát) na způsob Chambord

Línci na bylinkách

Okoun na paprice

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okoun po znojemsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  okoun, 6 lžic másla, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 150 dkg strouhanky, 215 dkg okurek nakrájené na malé kousky, 1/2 lžička šalvěje, 1.15 dl bílého vína, 2 lžičky nakládaných okurek nakrájených nadrobno, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu omyjeme a osolíme. Na pánvi rozpálíme 4 lžíce másla a na něm osmahneme cibuli. Přidáme strouhanku, okurku, šalvěj, sladkokyselou okurku a polovinu vína, dobře promícháme a touto směsí rybu naplníme. Okouna ovážeme provázkem, položíme do vymazaného pekáče a pečeme v rozpálené troubě asi 30 minut. Občas podléváme máslem a vínem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2405x    verze pro tisk

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Ryba dušená s bylinkami

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Štika s bambusovými výhonky

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

Zapečené rybí ragú