cpt. Cook
 

Bramborové knedlíčky

Bramborové knedlíčky do polévky

Bramborové noky do zeleninových a uzených polévek

Bramborové slaninové knedlíčky

Bramborový svítek do polévky

Celestýnské nudle

Cibulové dalamánky

Cipetky

Consommé

Hašé

Houskové knedlíčky

Houskové knedlíčky základní

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játrové knedlíčky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  16 dkg telecích jater (vepřových nebo drůbežích), mléko, houska, 1/2  žloutek, 1/2 lžička čerstvých hub,  špetka zelené petrželky, 1/2  vejce,  trochu strouhanky, sůl,  špetka drceného pepře
zkopírováno z http://www.tacos.cz Telecí, vepřová nebo drůbeží játra nakrájíme na drobné kousky a sítem prolisujeme. Rovněž prolisujeme v mléce namočenou celou housku (nebo jen polovinu) to vše dobře smícháme s vařeným prolisovaným žloutkem a prolisovanými játry, s troškou na jemno nakrájených hub a se špetkou petržele. Přidáme ještě celé vajíčko, trochu prosáté strouhané housky, sůl a špetku tlučeného pepře. Ze směsi uděláme malé knedlíčky, které zavaříme do vařící polévky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3623x    verze pro tisk

Játrové knedlíčky

Játrové nebo slezinové knedlíčky

Játrové nočky

Játrový svítek

Jíška, zátřepka

Kapání

Kopřivové omelety