cpt. Cook
 

Glazovaná krůtí roláda s česnekem a petrželkou
(Maple-glazed garlic & parsley turkey roulade)

Krocan s mandlovou nádivkou

Krocaní prsa dušená se zeleninou

Krocaní stehna na zázvoru

Krůta na ananasu

Krůta na švestkách

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůta na víně se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  1/2  krůty, sůl, mletý pepř, 15 dkg oleje, 7 dkg másla, 7.15 dkg cibule, 2 dl bílého vína, 2 dl vody, 115 dkg karotky, 115 dkg kedluben, 115 dkg květáku, 7 dkg slaniny, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krůtu nasekáme na porce, protkneme slaninou, osolíme, opepříme, na rozehřátém oleji s máslem zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme krůtu, po obou stranách prudčeji opečeme, podlijeme vínem a za občasného podlévání vodou dusíme v troubě téměř doměkka. Přidáme na větší kousky nakrájenou zeleninu a společně dodusíme doměkka, dochutíme. Na talíři krůtu zdobíme zeleninou a posypeme petrželkou.

www.tacos.cz Příloha: brambory, rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3164x    verze pro tisk

Krůta plněná kaštany, pečená se zelím

Krůta po kyjovsku

Krůta s citronovou krustou a brokolicovo-fazolovou kaší

Krůta s kaštanovou nádivkou
(La dinde farcie aux marrons)

Krůta s mandlovou nádivkou

Krůta s pórkem

Krůta zapečená s rýží

Krůtí kapsy

Krůtí kýta plněná jablky a mrkví

Krůtí maso s chřestem

Krůtí prsa na rajčatech

Krůtí prsa s medovou omáčkou

Krůtí roláda v těstě s pórkovou omáčkou