cpt. Cook
 

Dušené papriky s vejci a sýrem

Lečo zapečené se strouhankou a sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Letní džuveč

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg zelených paprik, 20 dkg brynzy, 2  vejce, 1/2 dl mléka, 6 dkg cibule, 4 dkg oleje, zelená petrželka nebo pažitka, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do kastrolu se zahřátým olejem vložíme sekanou cibuli a krátce osmažíme. Přidáme proužky paprik, osolíme, podlijeme několika lžícemi vody a podusíme. Rozšlehaná vejce smícháme s mlékem, rozdrobenou brynzou nebo tvarohem, sekanou petrželkou, solí a pepřem. Potom vlijeme na podušené papriky a v předehřáté troubě zapečeme. Podáváme s vařenými brambory sypanými petrželkou a obkládáme čtvrtkami rajčat.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2143x    verze pro tisk

Papriková mísa
(Peperonata)

Papriky dušené

Papriky dušené s moravskou klobásou

Papriky dušené s rajčaty (lečo)

Papriky jako minutka

Papriky plněné houbami, masem a rýží

Papriky plněné sýrem zapečené

Papriky plněné tvarohovým krémem

Papriky plněné zeleninovou směsí

Papriky po myslivecku

Papriky s krémovým sýrem

Papriky s mandlemi
(Mandorlata di peperoni)

Papriky s vejci

Papriky se sýrem

Papriky se sýrovou náplní

Papriky se žervé

Plněná paprika