cpt. Cook
 

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Myslivecký toast

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřového plecka, 15 dkg oleje, 115 dkg žampiónů, 215 dkg sterilovaného leča, 10 dkg kečupu, 3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, worcestrová omáčka, 15 dkg strouhaného tvrdého sýra, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na masovém strojku semeleme maso, vložíme na horký olej a za stálého promíchávání opékáme. Dříve, než je maso měkké, přidáme nakrájené žampióny, trochu orestujeme, vložíme lečo, česnek utřený se solí, kečup, pepř, několik kapek worcesteru a chvilku podusíme. Nasucho opečené toasty potřeme podušenou směsí, posypeme sýrem a ozdobíme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1336x    verze pro tisk

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Pan-bagnat

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

Pikantní topinky

Plněná bageta

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem

Rajčatové chlebíčky

Rajčatové toasty

Rychlé rajčatové chlebíčky