cpt. Cook
 

Krevetový toast

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Myslivecký toast

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřového plecka, 15 dkg oleje, 115 dkg žampiónů, 215 dkg sterilovaného leča, 10 dkg kečupu, 3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, worcestrová omáčka, 15 dkg strouhaného tvrdého sýra, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na masovém strojku semeleme maso, vložíme na horký olej a za stálého promíchávání opékáme. Dříve, než je maso měkké, přidáme nakrájené žampióny, trochu orestujeme, vložíme lečo, česnek utřený se solí, kečup, pepř, několik kapek worcesteru a chvilku podusíme. Nasucho opečené toasty potřeme podušenou směsí, posypeme sýrem a ozdobíme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1852x    verze pro tisk

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons
(Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony)

Pan-bagnat

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

Pikantní topinky

Plněná bageta

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem