cpt. Cook
 

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

Myslivecký toast

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons
(Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony)

Pan-bagnat

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní topinky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg bílého chleba, 115 dkg jemně mletého hovězího masa, 1/2  rajče, 1/2  cibule, mletý pepř, hořčice, kečup, 1/2  žloutek, sůl, 8 dkg tvrdého sýra, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mleté maso ochutíme strouhanou cibulí, pepřem, hořčicí, kečupem a promícháme. Směs spojíme žloutkem, osolíme a potřeme jí opečené topinky. Posypeme strouhaným sýrem a zapečeme. Topinky zdobíme kolečky rajčat a petrželovou natí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2331x    verze pro tisk

Plněná bageta

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem

Rajčatové chlebíčky