cpt. Cook
 

Krevetový toast

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

Myslivecký toast

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons
(Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pan-bagnat

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  1/2  houska, 1/2  jarní cibulka, 2 plátky rajčat, 1/2  červené papriky, 1/2  vejce, 2  ančovičky, 3  černé olivy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Baculatou housku rozřízneme a částečně ji zbavíme měkké střídky. Vzniklý prostor vyplníme kolečky jarní cibulky, rajčetem, červenou paprikou nakrájenou na proužky, kolečky natvrdo uvařeného vejce, filátky ančoviček naložených v oleji a černými olivami.
vloženo 14.09.2008    zobrazeno 1862x    verze pro tisk

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

Pikantní topinky

Plněná bageta

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem