cpt. Cook
 

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

Myslivecký toast

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons
(Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pan-bagnat

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  1/2  houska, 1/2  jarní cibulka, 2 plátky rajčat, 1/2  červené papriky, 1/2  vejce, 2  ančovičky, 3  černé olivy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Baculatou housku rozřízneme a částečně ji zbavíme měkké střídky. Vzniklý prostor vyplníme kolečky jarní cibulky, rajčetem, červenou paprikou nakrájenou na proužky, kolečky natvrdo uvařeného vejce, filátky ančoviček naložených v oleji a černými olivami.
vloženo 14.09.2008    zobrazeno 1557x    verze pro tisk

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

Pikantní topinky

Plněná bageta

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem

Rajčatové chlebíčky