cpt. Cook
 

Salát z květáku a vajec

Salát z květáku s ořechy

Salát z kys. zelí s celerem a majonézou

Salát z kys. zelí s mrkví a okurkami

Salát z kysaného zelí

Salát z kysaného zelí

Salát z kysaného zelí

Salát z kysaného zelí s jablky

Salát z kyselého zelí

Salát z kyselého zelí s jablky

Salát z kyselého zelí s křenem

Salát z malých pálivých paprik

Salát z mladého květáku

Salát z mletých paprik

Salát z naťové cibule

Salát z naťové cibule a celeru

Salát z opečených tykví

Salát z pampeliškových puků

Salát z pečených paprik

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z pečených paprikových lusků

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg kapie (zelené nebo červené), 10 g oleje, 15 g octa, 4 g zelené petrželky, 1.15 g soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omyté a osušené papriky upečeme a podusíme v hrnci. Potom papriku oloupeme a zkrátíme stopku. Podle přání můžeme očistit od semen a stopky úplně. Uložíme na talíř a zaléváme octem a olejem, zdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2086x    verze pro tisk