cpt. Cook
 

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z pečených paprikových lusků s cibulí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg kapie, 2.4 dkg cibule, 1.2 dkg oleje, 15 g octa, 15 g mletého pepře, 1.15 g soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Upečené paprikové lusky podusíme v hrnci. Potom očistíme od slupky, semen a stopky. Cibuli oloupeme, umyjeme a nakrájíme na plátky, přetřeme špetkou soli a opláchneme. Smícháme s nadrobno pokrájenou petrželkou. Uložíme na talíř, doprostřed dáme cibuli a dokola položíme nakrájené paprikové lusky širokou částí k cibuli. Salát zalijeme marinádou z octa, oleje a soli.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2143x    verze pro tisk

Salát z pekingského zelí

Salát z pekingského zelí s tzatziki

Salát z pomerančů, mrkve a čínského zelí

Salát z růžičkové kapusty

Salát z růžičkové kapusty s celerem

Salát z ředkve a mrkve

Salát z ředkviček

Salát z tykví a rajčat se smetanou

Salát z vařené prokolice

Salát z vařené řepy s křenem

Salát z vařeného celeru

Salát z vařeného celeru I

Salát z vařeného celeru II

Salát z vařeného celeru s cibulí a jablky

Salát z vařeného celeru s hráškem

Salát z vařeného celeru s pórem a jablky

Salát z vařeného květáku

Salát z vařených fazolek

Salát ze sladkého zelí