cpt. Cook
 

Salát z pečených paprikových lusků s cibulí

Salát z pekingského zelí

Salát z pekingského zelí s tzatziki

Salát z pomerančů, mrkve a čínského zelí

Salát z růžičkové kapusty

Salát z růžičkové kapusty s celerem

Salát z ředkve a mrkve

Salát z ředkviček

Salát z tykví a rajčat se smetanou

Salát z vařené prokolice

Salát z vařené řepy s křenem

Salát z vařeného celeru

Salát z vařeného celeru I

Salát z vařeného celeru II

Salát z vařeného celeru s cibulí a jablky

Salát z vařeného celeru s hráškem

Salát z vařeného celeru s pórem a jablky

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z vařeného květáku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  květák, 1/2 lžíce vinného octa, 3 lžíce oleje, mletý pepř, sůl,  špetka moučkového cukru, 1/2  cibule, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěný květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Růžičky rozebereme a dáme vychladit. V misce smícháme vinaigrette (viz příslušný recept) s pokrájenou cibulkou a zelenou petrželí, přidáme vychlazený květák, opatrně promícháme a podáváme buď jako jeden ze studených zeleninových předkrmů, nebo jako pikantní přílohu k masu a slaným, moučným, popřípadě bramborovým jídlům.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3070x    verze pro tisk

Salát z vařených fazolek

Salát ze sladkého zelí