cpt. Cook
 

Rajská omáčka s jablky na roštěnky

Rajská s klobásem

Sacivi

Smetanová citrónová omáčka

Smetanová houbová omáčka

Smetanová koprová omáčka

Smetanová křenová omáčka

Smetanová okurková omáčka

Smetanová omáčka

Smetanová žampiónová omáčka

Sterilovaná orientální tykev

Sugo bolognese
(Boloňské ragú)

Sýrová kořeněná omáčka

Sýrová omáčka

Šťovíková omáčka

Šunková omáčka

Švestková omáčka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Teplá bylinková omáčka k masu, vejcím

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 dkg rostlinného tuku, 6 dkg hladké mouky, 1/2 dl vody, 2 dl mléka, 2 dl smetany, 1/2 špetka moučkového cukru, citrónová šťáva, 3 lžíce bylinkové směsi, sůl, 1/2 lžíce másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tuk rozpustíme v kastrolu a s moukou připravíme světlou jíšku. Zředíme ji vlažnou vodou, dobře rozšleháme, povaříme asi 15 minut, přilijeme mléko. Ještě povaříme, přidáme cukr, smetanu, sůl, citrónovou šťávu podle chuti a 'Bylinkovou směs'. Necháme přejít varem a přidáme kousek mádla. Podáváme ji s vařeným hovězím masem, ztracenými vejci a pod.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 6346x    verze pro tisk

Vaječná omáčka

Vaječná omáčka