cpt. Cook
 

Rajská omáčka s jablky na roštěnky

Rajská s klobásem

Sacivi

Smetanová citrónová omáčka

Smetanová houbová omáčka

Smetanová koprová omáčka

Smetanová křenová omáčka

Smetanová okurková omáčka

Smetanová omáčka

Smetanová žampiónová omáčka

Sterilovaná orientální tykev

Sugo bolognese
(Boloňské ragú)

Sýrová kořeněná omáčka

Sýrová omáčka

Šťovíková omáčka

Šunková omáčka

Švestková omáčka

Teplá bylinková omáčka k masu, vejcím

Vaječná omáčka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vaječná omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  vejce,

Bešamelová omáčka: 1.3 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, 1/2 malá cibule, 1/2  bobkového listu, 3 zrnka celého pepře, 1/4 l mléka, vývar, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, po částech ji zalijeme horkým mlékem a metlou rozšleháme. Je-li třeba, zředíme dále vývarem z kostí. Přidáme sůl a koření a vaříme 15 - 20 minut. Pak omáčku přecedíme. Do bešamelové omáčky přidáme usekaná vařená vejce.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1732x    verze pro tisk