cpt. Cook
 

Rajská omáčka s jablky na roštěnky

Rajská s klobásem

Sacivi

Smetanová citrónová omáčka

Smetanová houbová omáčka

Smetanová koprová omáčka

Smetanová křenová omáčka

Smetanová okurková omáčka

Smetanová omáčka

Smetanová žampiónová omáčka

Sterilovaná orientální tykev

Sugo bolognese
(Boloňské ragú)

Sýrová kořeněná omáčka

Sýrová omáčka

Šťovíková omáčka

Šunková omáčka

Švestková omáčka

Teplá bylinková omáčka k masu, vejcím

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vaječná omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vejce, 4 dkg rostlinného tuku, 3 dkg hladké mouky, 1/4 l vývaru, 1/4 l mléka nebo smetany, sůl, 2 lžíce pažitky, ocet nebo citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vejce uvaříme natvrdo, oloupáme je a rozsekáme. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, postupně ji zředíme vývarem a mlékem nebo smetanou, podle chuti přidáme sůl, pažitku, vejce a omáčku trochu přikyselíme. Podáváme ji na vařená masa, zeleniny, na ryby.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1698x    verze pro tisk

Vaječná omáčka