cpt. Cook
 

Toast se šunkou a křenem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Toast se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky chleba, 30 dkg žampiónů, 1/2  pórek, 1/2  hermelín, 2 lžíce másla, sůl, mletý pepř, kmín
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pórek a žampióny dobře opereme. Pórek nakrájíme na kolečka. Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky. Na pánvičce rozpustíme lžíci másla a osmahneme na něm pórek se žampióny (asi 4 minuty). Potom přidáme trochu vody a kmínu a podusíme asi 10 minut. Nakonec směs osolíme a opepříme. Krajíčky chleba opečeme z obou stran. Hermelín nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 220 °C. Krajíčky chleba slabě potřeme máslem, navrstvíme na ně dušené žampióny s pórkem a poklademe plátky hermelínu. Zapékáme v předehřáté troubě 3 - 5 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1268x    verze pro tisk

Toasty s drůbežím masem

Toasty s kompotovaným ovocem

Toasty s morkem a jazykem

Toasty s tykví

Toasty se sázenými vejci

Toasty se sýrem

Toasty se žampióny a kuřecími játry

Toasty z rokfóru a slaniny

Topinka s cuketou

Topinky z bílého chleba
(Bruschette)

Topinky zapečené se sýrem

Vajíčka po slovensku

Vajíčkový toast

Vajíčkový toast s hermelínem

Valašský houbový toast

Vařený celer na topince

Velikonoční hnízda

Welsh rarebit