cpt. Cook
 

Toast s králičími játry

Toast s pórkem

Toast se sýrem a jablky

Toast se šunkou a křenem

Toast se žampióny

Toasty s drůbežím masem

Toasty s kompotovaným ovocem

Toasty s morkem a jazykem

Toasty s tykví

Toasty se sázenými vejci

Toasty se sýrem

Toasty se žampióny a kuřecími játry

Toasty z rokfóru a slaniny

Topinka s cuketou

Topinky z bílého chleba
(Bruschette)

Topinky zapečené se sýrem

Slovensko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vajíčka po slovensku

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  4 plátky chleba, 4  vejce, sůl, mléko, tuk na vymazání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krajíce bílého chleba nebo housky (na osobu počítáme 2 krajíce) opečeme, namočíme do mléka a naskládáme je do nepatrně vymazané ohnivzdorné mísy. Nyní si rozklepeme tolik vajíček, kolik máme krajíců opékaného chleba (nebo housky) a pečlivě oddělíme bílky od žloutků. Z bílku ušleháme tuhý sníh, který osolíme a navrstvíme na krajíce chleba. Na každém krajíci pak uděláme do sněhu důlek, do kterého vložíme po jednom žloutku. Vše osolíme, po případě i opepříme, dáme do trouby a pečeme tak dlouho, až žloutek přiměřeně ztuhne, a pak ihned podáváme.
vloženo 15.02.2008    zobrazeno 1721x    verze pro tisk

Vajíčkový toast

Vajíčkový toast s hermelínem

Valašský houbový toast