cpt. Cook
 

Toast se šunkou a křenem

Toast se žampióny

Toasty s drůbežím masem

Toasty s kompotovaným ovocem

Toasty s morkem a jazykem

Toasty s tykví

Toasty se sázenými vejci

Toasty se sýrem

Toasty se žampióny a kuřecími játry

Toasty z rokfóru a slaniny

Topinka s cuketou

Topinky z bílého chleba
(Bruschette)

Topinky zapečené se sýrem

Vajíčka po slovensku

Vajíčkový toast

Vajíčkový toast s hermelínem

Valašský houbový toast

Vařený celer na topince

Velikonoční hnízda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Welsh rarebit

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce piva, 1/2 lžička worcestrové omáčky, 1/2 lžička anglické hořčice, 1/2 špetka chilli + na poprášení, 20 dkg strouhaného čedaru, 4 plátky veky, 4  rajčata, 1/2  červená cibule, sůl, mletý pepř, extra virgin olivový olej, 1/2 lžička aceta balsamica
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rajčatový salát nakrájejte rajčata na kostky, červenou cibuli na čtvrtky a pak na plátky. Vložte do mísy, osolte, opepřete, zakápněte panenským olivovým olejem a balzamikovým octem a promíchejte.

www.tacos.cz V kastrůlku zahřejte pivo, přidejte worcesterskou omáčku, hořčici, chilli, čedar a za stálého míchání mírně zahřívejte, až se sýr roztaví. Plátky veky silně pomažte sýrovou směsí a krátce zapečte pod grilem. Směs lze před natíráním zpevnit žloutkem a sněhem z bílku. Podávejte poprášené chilli a s rajčatovým salátem.

vloženo 12.05.2014    zobrazeno 939x    verze pro tisk