cpt. Cook
 

Vařený celer na topince

Velikonoční hnízda

Welsh rarebit

Zálesácká topinka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené sendviče

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  20 dkg tuňáka v oleji, 3  jarní cibulky s natí, 4 lžíce majonézy, 3 plátky tmavého chleba, 15 dkg tvrdého sýra, sůl, mletý pepř podle chuti, mletá paprika na poprášení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nálev z plechovky slijte a maso tuňáka nebo jinýh rybiček promíchejte v misce s nasekanou jarní cibulkou a majonézou. Osolte a opepřete, ryba snese i výraznější okořenění. Gril nebo troubu předehřejte na nejvyšší teplotu a chléb opečte dohněda z obou stran. Pak na něj naneste tuňákovou směs, posypte strouhaným sýrem a znovu krátce zapečte, až začne sýr bublat. Chleby překrojte napůl a podávejte poprášené červenou paprikou.
vloženo 19.10.2008    zobrazeno 2045x    verze pro tisk

Zapékané sýrové řezy

Zapékané toasty se žampióny

Zbojnická topinka

Žampionové toasty

Žampióny na topinkách

Žampióny s rajčaty

Ženevské sýrové řezy