cpt. Cook
 

Vařený celer na topince

Velikonoční hnízda

Welsh rarebit

Zálesácká topinka

Zapečené sendviče

Zapékané sýrové řezy

Zapékané toasty se žampióny

Zbojnická topinka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Žampionové toasty

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  10 plátků veky, 40 dkg žampiónů (nebo jiných hub), 40 dkg másla, 1/2 lžička hladké mouky, citrónová šťáva, zelená petrželka, mletý pepř, sůl, 1/2  rajče nebo kousek kapie
zkopírováno z http://www.tacos.cz Drobně pokrájené žampiony vložíme na rozehřáté máslo, zaprášíme je moukou, osolíme, opepříme a společně s drobně pokrájenou petrželkou podusíme. Za několik minut směs pokapeme citrónovou šťávou, vmícháme malé množství vody a dusíme, až směs zhoustne. Plátky bílé veky opečeme po obou stranách nasucho na teflonové pánvičce (nebo na pánvičce na oleji), potřeme horkou pomazánkou a ozdobíme kousky rajčete (kapií) a petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1817x    verze pro tisk

Žampióny na topinkách

Žampióny s rajčaty

Ženevské sýrové řezy