cpt. Cook
 

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina se šunkou

Zelenina míchaná se sázenými vejci

Zelenina po indicku

Zelenina s míchanými vejci

Zelenina se sójovou smetanovou omáčkou

Zelenina v těstíčku
(Verduras rebozadas)

Zelenina zapečená na lasturách

Zeleninová mísa s krůtími prsíčky

Zeleninová nádivka

Zeleninová směs

Zeleninové hašé s masem a sázenými vejci

Zeleninové krokety se sýrem

Zeleninové lívanečky

Zeleninové ragú s knedlíčky

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zeleninový guláš

Ratatouille

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg cibule, 1/2 kg lilku, 80 dkg tykve, 150 dkg rajčat, 150 dkg paprik, 4 stroužky česneku, 1/2 hrneček olivového oleje, zelená petrželka, šalvěj, tymián, majoránka, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Lilek a tykev oloupeme a nakrájíme na kostky 1 x 1 cm. Osolíme a namočíme do vody. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kostky. Česnek nakrájíme na plátky. Papriky omyjeme, odstraníme semena a nakrájíme na proužky. Cibuli osmahneme na polovině oleje, ale nesmí zhnědnout. V ní pak podusíme papriky, lilek a tykve. Potom rozehřejeme zbytek oleje a vhodíme do něj všechnu zeleninu: cibuli, tykve, lilek, papriky, rajčata. Do zeleniny vmícháme česnek a koření. Hodinu dusíme na mírném ohni. Zeleninu mícháme, aby se nám nepřichytla ke dnu. Podáváme jako přílohu k pečenému masu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1383x    verze pro tisk

Zeleninový kotlík

Zeleninový mozeček s droždím

Zeleninový nákyp