cpt. Cook
 

Ragú ze zeleniny

Ratatouille

Sladkokyselá zelenina s rýží

Zapečená zelenina s uzeným bůčkem

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina se šunkou

Zelenina míchaná se sázenými vejci

Zelenina po indicku

Zelenina s míchanými vejci

Zelenina se sójovou smetanovou omáčkou

Zelenina v těstíčku
(Verduras rebozadas)

Zelenina zapečená na lasturách

Zeleninová mísa s krůtími prsíčky

Zeleninová nádivka

Zeleninová směs

Zeleninové hašé s masem a sázenými vejci

Zeleninové krokety se sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zeleninové lívanečky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 šálky míchané zeleniny (hrášek karotka, květák, kapusta), 1/2 lžíce másla, 1/2 menší cibule, 1/2 lžíce polohrubé mouky, sůl, 3  vejce, 15 dkg tvrdého sýra, zelená petrželka, máslo na pečení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme mouku a osmahneme. Zředíme šťávou nebo odvarem ze zeleniny nebo jen vodou na hustou omáčku. Krátce povaříme a odstavíme. Do vychladlé směsi přidáme postupně žloutky, usekanou dušenou nebo vařenou zeleninu, osolíme, okořeníme a naposled lehce vmícháme tuhý sníh z bílků a strouhaný sýr. Na lívanečníku potřeném máslem pečeme lívanečky.

www.tacos.cz Podáváme je jako předkrm v menším množství nebo jako přílohu k pečenému bílému masu, Jako samostatný pokrm je doplníme jemnou bramborovou kaší, posypanou na sucho opraženou strouhankou a pokapanou máslem. Jako další příloha je hlávkový salát.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1942x    verze pro tisk

Zeleninové ragú s knedlíčky