cpt. Cook
 
<<  [021-040]   [041-059]   


22.07.2025  Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)

22.07.2025  Katalánská vepřová líčka s chorizem

22.07.2025  Linguine s grilovaným květákem a burratou

22.07.2025  Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

22.07.2025  Pasta alla genovese

20.07.2025  Plněné papriky v air-fryeru

20.07.2025  Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

20.07.2025  Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

20.07.2025  Vaječné závitky ke snídani

19.07.2025  Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

19.07.2025  Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čekanka se šunkou a tandoori krémem

Endives au jambon, crème tandoori

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  čekankové puky, 4 plátky šunky, 20 dkg crème fraîche, 10 dkg tvrdého sýra comté, 1/2 lžíce směsi koření tandoori, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odstraňte z čekanky tvrdý stonek a vnější poškozené listy. Povařte je 25 minut v páře, potom důkladně osušte, abyste odstranili maximum vlhkosti. Předehřejte troubu na 200 °C. Každý čekankový puk zabalte do plátku šunky a položte do pekáče.

www.tacos.cz V kastrolu rozehřejte smetanu s 2/3 strouhaného sýra, kořením, solí a pepřem. Když je krém dokonale homogenní, nalijte ho na endivie a posypte zbývajícím nastrouhaným comté. Pečte 20 minut, dokud není celý pokrm pěkně dozlatova.

vloženo 19.07.2025    zobrazeno 65x    verze pro tisk

19.07.2025  Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

19.07.2025  Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

18.07.2025  Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

18.07.2025  Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

17.07.2025  Višňové a řepné gazpacho

16.07.2025  Bucatini all'Amatriciana

16.07.2025  Bucatini alla boscaiola