cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Benin   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Beninské rizoto

Riz au gras

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg hovězího masa nebo kuřete, 2  cibule, 2  rajčata, 3 sklenky rýže, 1/4 hlávky zelí, 4  mrkve, 1/2 kostka bujónu (masox), 4 dkg rajčatového protlaku, 3 sklenky vody, sůl, česnek, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Osmahněte kousky masa, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a rozmixovaná rajčata. Kostku masoxu rozpusťte v rajčatovém protlaku společně s trochou vody a přidejte k masu. Přidejte mrkev a zelí. Vyjměte je ve chvíli, kdy začnete vařit rýži. Nalijte vodu odpovídající množství rýže. Nechte vzkypět a nasypte rýži, kterou předtím properte ve vodě. Vařte na mírném ohni pod pokličkou a za občasného míchání. Podávejte s mrkví a zelím.
vloženo 08.08.2007    zobrazeno 3281x    verze pro tisk

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Citronová rýže s mátou
(Riso al limone e menta)

Čekankové risotto
(Risotto con radicchio)

Čekankové rizoto
(Risotto al radicchio)

Černý kuba

Černý kuba

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Japonskem inspirované zeleninové ragú s nudlemi

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek

Khirčí