cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Citronová rýže s mátou
(Riso al limone e menta)

Čekankové risotto
(Risotto con radicchio)

Čekankové rizoto
(Risotto al radicchio)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Černý kuba

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 dkg sušených hub (nebo 10x tolik čerstvých), 215 dkg jemných krupek, 2 lžíce vepřového sádla, 1/2 menší cibule,  špetka tlučeného kmínu, 1/2 lžičky majoránky, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, tuk na vymaštění pekáče
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby hodinu předem namočené do vody uvaříme doměkka. Omyté a osušené kroupy spaříme a osmahneme na kousku sádla. Zalijeme vodou a vaříme doměkka. Nadrobno nakrájenou cibuli na sádle ozlatíme, přidáme uvařené, drobně nakrájené houby, kmín a 15 minut dusíme. Podušené je smícháme s krupkami, okořeníme majoránkou, pepřem a česnekem utřeným se solí, vložíme do vymaštěného pekáče a ve vyhřáté troubě zapečeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4221x    verze pro tisk

Černý kuba

Čirok na způsob tabbouleh

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Japonskem inspirované zeleninové ragú s nudlemi

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek