cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Citronová rýže s mátou
(Riso al limone e menta)

Čekankové risotto
(Risotto con radicchio)

Čekankové rizoto
(Risotto al radicchio)

Černý kuba

Černý kuba

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čirok na způsob tabbouleh

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg červeného čiroku, 1/2  červená cibule, 1/4 šálku červeného vinného octa, 115 dkg třešňových rajčat, 1/2  citrón na šťávu, 1/2 lžíce nakládaného citrónu, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, 2 stroužky česneku, 1/2  chilli paprička, 3 lžíce kopru, 2 lžíce máty peprné, 4 lžíce zelené petrželky, 3 lžíce koriandrových lístků, 10 dkg ovčí fety, mořská sůl, mletý pepř podle chuti, 2  červené papriky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Čirok uvařte podle návodu na obalu. Sceďte a nechte vychladnout. Jemně nakrájenou cibuli vložte do mísy. Zahřejte ocet a zalijte jím ji a nechte vychladnout, aby se mírně naložila.

www.tacos.cz Smíchejte všechny zbývající přísady (rozpůlená rajčátka, šťávu z citronu, nasekaný nakládaný citron, drcený hřebíček, utřený česnek, jemně nakrájenou červenou chilli papričku i bylinky, rozpůlené pečené a oloupané papriky) kromě sýra, který můžete nadrobit až při podávání.

www.tacos.cz Tabbouleh je dostatečně vydatný na to, aby se podával samostatně, ale hodí se i k dušeným steakům nebo lehce uzenému snoku.

www.tacos.cz

vloženo 16.09.2022    zobrazeno 321x    verze pro tisk

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Japonskem inspirované zeleninové ragú s nudlemi

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek