cpt. Cook
 

Bábovka se zeleninou a bylinkami

Bramborák s droždím

Bramborová baba s uzeným masem

Bramborová musaka

Bramborová paštika se špenátem

Bramborová zapejkačka se žampióny

Bramborové čtverečky s jablky

Bramborové klínky s parmazánem

Bramborové klínky s parmazánem

Bramborové preclíky

Bramborové pusinky

Bramborové topinky

Bramborové topinky

Bramborový gratin s jablky a camembertem
(Gratin de camembert aux deux pommes)

Bramborový gratin s lososem, špenátem a koprem

Bramborový gratin se sýrem a hruškou
(Gratin con tallegio e pere)

Bramborový kebab

Bramborový kuba

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramborový kuba

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg brambor, 215 dkg čerstvých hub nebo hub zavařených, kmín, sůl, cibule, 4 stroužky česneku, 2  vejce, 1/2 šálek mléka, olej, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vařené studené brambory nakrájíme na plátky. Čerstvé houby podusíme na jemně nakrájené cibuli osmažené na oleji, osolíme a posypeme trochou kmínu. Do vymaštěného pekáčku dáme vrstvu brambor, na ni houby, drobně usekaný česnek a další brambory. Povrch, který tvoří brambory, posolíme, pokropíme rozpuštěným máslem a dáme zapéci. Pak zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a dopečeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2464x    verze pro tisk

Bramborový pekáč
(Le farçon)