cpt. Cook
 

Ailloli

Avokádove guacamole

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bylinková studená omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 lžíce bílého jogurtu, 4 lžíce majonézy, 1/2 malá cibule, 2 lžíce bylinkové směsi, sůl, 1/2 lžička hořčice, 1/2 lžička citrónové šťávy, 2 lžíce pažitky (volitelně), 1/2 lžíce kopru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Všechny přísady včetně drobně pokrájené cibule dobře promícháme. Máme-li, přidáme drobně nakrájenou čerstvou pažitku nebo kopr. Bylinkovou omáčku podáváme k smaženému sýru, smaženému květáku, k vařené zelenině (brokolice, květák aj.), smaženému sójovému masu, rybám, vařeným vejcím. Můžeme jí také přelévat saláty z čerstvé zeleniny nebo brambor, z těstovin či rýže.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4421x    verze pro tisk

Citronové aioli

Cumberlandská omáčka

Cumberlandská omáčka

Čatní kokosové

Čerstvá bylinková omáčka

Čínská pálivě sladká omáčka

Ďábelský dresing

Domácí crème fraîche

Francouzská majonéza

Gaucamole

Guacamole salsa

Harissa

Hořčice podle M. D. Rettigové

Italská omáčka

Jablečná omáčka

Jablečná omáčka s hořčicí

Jablečná omáčka se smetanou a křenem