cpt. Cook
 

Ailloli

Avokádove guacamole

Bylinková studená omáčka

Citronové aioli

Cumberlandská omáčka

Cumberlandská omáčka

Čatní kokosové

Čerstvá bylinková omáčka

Čínská pálivě sladká omáčka

Ďábelský dresing

Domácí crème fraîche

Francouzská majonéza

Gaucamole

Guacamole salsa

Harissa

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hořčice podle M. D. Rettigové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg hořčičného prášku, 3/4 l vinného octa (bylinkového, estragonového), několik  hřebíčků, citrónová kůra,  špetka muškátového květu,  trochu moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hořčičný prášek dáme svařit s vinným octem s několika hřebíčky, citrónovou kůrou a špetkou muškátového květu, trochou cukru. Svařený ocet přecedíme a horký se opatrně a pomalu přilévá k hořčičnému prášku za neustálého míchání. Po vychladnutí hořčici dáme do láhví a uložíme na chladném místě. Konzumujeme až za deset dnů.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4068x    verze pro tisk

Italská omáčka

Jablečná omáčka

Jablečná omáčka s hořčicí

Jablečná omáčka se smetanou a křenem