cpt. Cook
 

Baskické fazole

Fazolkový nákyp

Fazolky dušené s cibulí

Fazolky dušené s cibulí a rajčaty

Fazolky dušené s citrónovou omáčkou

Fazolky na kyselo

Fazolky na paprice

Fazolky na paprice

Fazolky na smetaně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fazolky po bulharsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg fazolových lusků, 3  cibule, 4  rajčata, 10 dkg oleje, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2 lžíce hladké mouky, sůl, kopr, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazolky očistíme, zbavíme vláken, popřípadě rozkrájíme a dáme do nádoby, ve které jsme na tuku zpěnili drobně pokrájenou cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, lžičku papriky, rozsekaný kopr a vše pomalu dusíme na mírném ohni, až fazolky změknou. Pak zahustíme lžící mouky rozkvedlané v troše vody. Povaříme. Osolíme až ke konci úpravy. Na talíři posypeme petrželkou. Podáváme s chlebem. Dobré jsou k tomu zbytky masa nebo vařená vejce, kousek uzeniny apod.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3965x    verze pro tisk

Fazolky po bulharsku

Fazolky s holandskou omáčkou

Fazolky s houbami a rajčaty

Fazolky s rajčaty

Fazolky s vejci

Fazolky v sýrové omáčce

Fazolky v zeleninové směsi

Fazolky vařené s uzeným masem

Fazolky zapečené s rajčaty v krému

Fazolové lusky s celozrnnými těstovinami