cpt. Cook
 

Dušená ryba s domácími těstovinami

Filé Florida

Filé Kentucky

Filé na kari

Filé s meruňkami

Filé s parmasánem

Filé Saratosa

Filé se sýrem

Gratinovaná ryba

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gratinované filé

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg rybího filé, 1.215 l kysané smetany, 2 dkg másla, 15 dkg ementálu, 15 dkg slaniny, 2  nakládané okurky, 20  kaparů, 1/2 lžíce hořčice, 1/2  citrón, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kousky filé pokapeme šťávou z citrónu a necháme chvíli uležet. Mezitím si opečeme na kostičky nakrájenou slaninu. Potom filé posolíme, naskládáme do vymazané zapékací misky a potřeme každý kousek hořčicí. Na jednotlivé porce klademe plátky nakrájené okurky, posypeme sekanými kapary (nebo ještě jednou drobně pokrájenou okurkou) a kostičkami opečené slaniny. Vše zalijeme kyselou smetanou a posypeme strouhaným ementálem nebo jiným sýrem. Zapečeme v troubě do růžova.

www.tacos.cz Příloha: pečené brambory a hlávkový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3909x    verze pro tisk

Kořeněné rybí filé v těstíčku

Lečo s rybím filé

Maláí z vařené ryby

Pečené filé s rajčatovým kabátkem

Pečené rybí filé s jablky

Pikantní kousky ryby

Pikantní rybí filé se sýrem

Polynéské filé

Pór dušený s rybím filé

Ragú z tresky se zeleninou