cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kaviár z baklažánů

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg lilku, sůl, mletý pepř, 2  cibule, zelená petrželka, 2 snítky bazalky, 2  jarní cibulky na nať
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné baklažány opečeme na pánvi nasucho. Oloupeme slupku, dužninu nakrájíme na kousky, přidáme sůl, pepř, drobně nakrájenou cibuli, petrželku, bazalku a promícháme. Vložíme na mísu a povrch posypeme jemně rozsekanou cibulovou natí. Podáváme jako studený předkrm nebo samostatný pokrm s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2161x    verze pro tisk

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou

Mexické krevety