cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Květákový salát s vejcem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Lososová majonéza

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg lososa ve vlastní šťávě, 10 dkg majonézy, worcestrová omáčka, 1/2  hlávkový salát, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Lososa vyjmeme z plechovky a dáme okapat. Pokrájíme jej na drobno a smícháme s ochucenou majonézou. Podáváme vychlazený na listech salátu pokapaných citrónem. Do středu salátu, upraveného na míse, utvoříme malou hvězdici ze srdíčka salátu a kolem dáme půlkolečka tence nakrájeného citrónu i s kůrou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2167x    verze pro tisk

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou

Mexické krevety