cpt. Cook
 

Kuře se sýrem

Kuře se špenátem

Kuře se zeleninou

Kuře se zeleninou

Kuře se zelenou cibulkou

Kuře se žampióny

Kuře se žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře smažené v omáčce Villeroi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  kuřata, sůl, strouhanka, olej na smažení, máslo na pokapání,

Omáčka: 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce polohrubé mouky, 3/4 šálku žampiónů nebo malých hříbků, 1/2 lžička másla, 2  vejce, zelená petrželka, 15 dkg šunky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší kuřata rozpůlíme a v osolené vodě je do poloměkka uvaříme. Pak oddělíme křidélka a stehýnka a nastříháme na porce, které pokud možno vykostíme.

www.tacos.cz Příprava omáčky: z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji po částech mlékem, osolíme a vymícháme do hladka na hustší kaši. Žampióny podusíme na másle s petrželkou, osolíme je a přidáme do povařené jíšky. Přimícháme žloutky, usekanou šunku, přisolíme a okořeníme. V této omáčce obalíme porce a necháme je položené na talířích zaschnout. Pak je obalíme v rozšlehaných bílcích, strouhance a smažíme. Hotové položíme na papírové ubrousky k okapání a po urovnání na mísu je pokropíme rozehřátým máslem. Zdobíme dílky citrónu a snítkami petrželky.

www.tacos.cz Příloha: opékané brambory, malé vařené, sypané petrželkou, smažené lupínky či hranolky, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2039x    verze pro tisk

Kuře smažené v těstíčku

Kuře Sonora

Kuře Sydney

Kuře tabako

Kuře Tamara

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Kuře v balíčku po provensálsku

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách