cpt. Cook
 

Kuře se zeleninou

Kuře se zeleninou

Kuře se zelenou cibulkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce olivového oleje, 1/2 velké kuře, 150 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 1/2 malá cibule, 1/2 dl smetany, 1/2 dl sherry, 1/2 lžička estragonu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké pánvi rozpálíme máslo a olej. Osolené a opepřené kousky kuřete (2 na porci) položíme na pánev kůží dolu a opékáme na středním plameni po obou stranách asi 12 minut nebo až je kuře hotové. Hotové kuře přeneseme na talíř. Z pánve odstraníme většinu tuku, přidáme žampióny a vaříme je asi pět minut, až pustí šťávu. Zvýšíme plamen na maximum a opečeme je do zlatova. Hotové žampióny přeneseme do misky. Na mírném plameni opečeme krátce cibulku nasekanou nadrobno, přidáme kuře, nalijeme smetanu, sherry a přidáme estragon. Přikryjeme pokličkou a 20 minut vaříme. Přidáme žampióny a vaříme dalších 15 minut. Hotové kuře a žampióny přendáme na talíře. Pánev rozpálíme a mícháme omáčku tak dlouho, až zhoustne, asi 5 minut. Hotovou omáčku nalijeme na kuře a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2171x    verze pro tisk

Kuře se žampióny

Kuře smažené v omáčce Villeroi

Kuře smažené v těstíčku

Kuře Sonora

Kuře Sydney

Kuře tabako

Kuře Tamara

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Kuře v balíčku po provensálsku

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách

Kuře Virginia

Kuře Yassa